Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

P.J. Verbeek

Mr P.J. Verbeek (1982) is geboren en getogen in het Gelderse Ede waarna hij zijn studie Straf(proces)recht aan de Universiteit van Leiden in de zomer van 2001 aanving om deze in december 2007 af te ronden. Vanaf januari 2009 werkte mr Verbeek bij een kantoor in Amsterdam gedurende welk dienstverband hij in februari van dat jaar werd beëdigd tot advocaat. Met ingang van 1 oktober 2012 is mr Verbeek een samenwerkingsverband aangegaan met mr S.Ph.Chr. Wester onder de naam Wester & Verbeek advocaten; een door mr Verbeek lang gekoesterde droom die werkelijkheid werd.

Vanaf het begin heeft mr Verbeek zijn werkzaamheden louter toegespitst op verlening van rechtsbijstand in zaken op het gebied van het strafrecht en daaraan gelieerde rechtsgebieden zoals jeugdrecht en penitentiair recht. Deze ingeslagen weg wordt door mr Verbeek bij Wester & Verbeek advocaten voortgezet waarbij hij inmiddels kan leunen op jarenlange ervaring en opgedane kennis binnen deze rechtsgebieden.

Cliënten omschrijven mr Verbeek als een advocaat die immer beslagen ten ijs komt en creativiteit niet schuwt. Het belang van zijn cliënten is het enige wat telt voor mr Verbeek. Zowel minderjarigen als meerderjarigen die op enigerlei wijze zijn betrokken in het strafrecht zijn bij mr Verbeek aan het goede adres.

Mr Verbeek is lid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten en Jeugdrechtadvocaten Amsterdam. Daarnaast is hij sinds mei 2017 toegetreden tot de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten en mag zich met recht een specialist op het gebied van het strafrecht noemen. Wegens zijn inspanningen is hij lid van verdienste van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten. Hij blijft voortdurend in overleg met ambitieuze collega’s om de kwaliteit van rechtsbijstand te waarborgen en te verbeteren.

U kunt mr Verbeek bereiken via +31617902998 en/of hem hier een e-mailbericht sturen.

 

error: Content is protected !!